Kijkje in het klushok

Net binnen

De komende weken wordt er gewerkt aan de volgende projecten.
Interesse? Heb je een idee voor een toepassing van het materiaal, een kleur of een stijl?
We horen het graag. 

15-7-19 Het is een pianokruk!

Enig speurwerk op het internet maakte duidelijk dat we het hier hebben over een pianokruk. In de zitting een opbergvak voor bladmuziek, of voor wat jij handig vindt. De keus is dus gevallen op de donkere kleur voor het houtwerk en de lichte kleur voor de binnenkant van het opbergvak.  We hopen dat je onze keus kunt waarderen.

9-7-19 Wat is dit?

Dat vroeg de vorige eigenaar zich misschien ook af. Die kwam er kennelijk niet uit en heeft het langs de weg gezet. Dat vonden wij dan weer zonde, dus hup achterin de auto mee naar huis. We zijn er nog steeds niet uit waar het ding voor bedoeld is, een kruk die je aan twee kanten schuin omhoog kunt zetten maar ook gewoon plat. In elk geval is dit meubeltje het opknappen waard. Inmiddels is de zitting voorzien van een nieuw stofje. Nu alleen nog bedenken of we de rest van de kruk in de donkere of de lichte verf gaan zetten. Of heeft iemand nog een ander idee? 

28-5-19. Schuurvondst

Dat spanbandje zit er niet voor de sier omheen.
Dit is een gevalletje voorbij reparatie of toch niet? Wordt vervolgd. 

19-3-2019. Een middag op de Maasvlakte, om schelpen en driftwood te zoeken. Kom je een stuk hout van 4 meter tegen….en dat moet dan natuurlijk ook mee naar huis…Het is gelukt! Behalve die steigerplank ook veel kleine stukjes driftwood en oesterschelpen gevonden. Daar gaan we weer mooie dingen van maken. Hou de winkel in de gaten!

Speciaal voor jou gemaakt

Heb je thuis een tafeltje van oma dat je een make-over wilt geven en kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Of wil je iemand een gepersonaliseerd cadeautje geven? Neem contact met ons op, wellicht kunnen we iets voor je betekenen. Hieronder een paar voorbeelden.

Op verzoek een kast veranderd van bruin hout naar stoer grijs
Om koffie te halen voor de collega's in de Rotterdamse haven
Te voorzien van elk gewenst (huis)nummer
Te voorzien van jouw tekst
Voor een Rotterdamse jarige, die geef je geen borrelplank, maar een borrelplankie
Speelgoedkist met als lotcode de initialen en geboortedatum van het kind
Scroll naar top